Menu 1
Menu 2
Menu 3
Menu 4
Čočka na boloňský způsob
Příprava a vaření 30 minut, 4 porce, bezmasé, snadné.
Ingredience
500 gramů čočka 3 ks stroužek česneku 3 lžic máslo 1 svazek petrželová nať 1 balení Knorr Inspirace – Boloňské špagety 50 gramů špek 1 kus malá cibule
Příprava
- Čočku namočte na noc, uvařte ji ve stejné vodě a přidejte k ní lodyhy ze svazku petrželové natě.
- Omáčku Knorr Inspirace Boloňské špagety připravte podle návodu na obalu. Česnek a cibuli nakrájejte na drobno. Cibuli osmažte na špeku.
- Po uvaření sceďte čočku, přidejte máslo, rajčatovou omáčku, pepř, nadrobno nakrájený česnek a cibuli.
- Vše posypte posekanými lístky petrželové natě.
Dobrou chuť!
««« Předchozí text: Plněné papriky těstovinami Následující text: Palačinky se špenátem a sýrem feta »»»
autor: Hana Rajdusová | 12. 7. 2013 Pá 09.41 | tisk | Recepty |
0 | 403x
