Čočka na boloňský způsob

Příprava a vaření 30 minut, 4 porce, bezmasé, snadné.

Ingredience

500 gramů čočka 3 ks stroužek česneku 3 lžic máslo 1 svazek petrželová nať 1 balení Knorr Inspirace  – Boloňské špagety 50 gramů špek 1 kus malá cibule

Příprava

  1. Čočku namočte na noc, uvařte ji ve stejné vodě a přidejte k ní lodyhy ze svazku petrželové natě.
  2. Omáčku Knorr Inspirace Boloňské špagety připravte podle návodu na obalu. Česnek a cibuli nakrájejte na drobno. Cibuli osmažte na špeku.
  3. Po uvaření sceďte čočku, přidejte máslo, rajčatovou omáčku, pepř, nadrobno nakrájený česnek a cibuli.
  4. Vše posypte posekanými lístky petrželové natě.

Dobrou chuť!

««« Předchozí text: Plněné papriky těstovinami Následující text: Palačinky se špenátem a sýrem feta »»»

autor: Hana Rajdusová | 12. 7. 2013 Pá 09.41 | tisk | Recepty | 0 | 403x